Vier redenen waarom hij je afwijst

Afgewezen worden is nooit leuk, maar misschien dat je bui wat beter wordt als je weet waarom hij er ineens geen zin meer in heeft. Wij geven je hier een aantal redenen waarom hij je kan afwijzen.

Je hebt jullie vorige date verpest door te veel te praten over je ex, te klagen over het eten of het te hebben over andere problemen. Zo’n zeur wil hij niet leren kennen. Houd je dus een beetje rustig en laat hem eerst zien wat voor een leuke persoon je kan zijn. Als jullie elkaar wat beter kennen, kan je hem altijd nog je mindere punten laten zien.

Het is een slecht moment voor hem

Jullie hebben elkaar net op een verkeerd moment in zijn leven leren kennen. Het kan zijn dat hij nog niet helemaal over zijn ex heen is, nog wil reizen, promotie heeft gemaakt in het buitenland of gewoon nog niet toe is aan een relatie. Als de timing niet goed is dan zit een relatie met hem er echt niet in. Leg je erbij neer en ga daten met een andere, leuke, man die wel toe is aan een relatie.

Hij vindt dat je te lief, te wanhopig of te aardig bent

Het kan zijn dat je net iets te veel laat merken dat je graag een relatie wil. Je doet dus te veel je best. Iets dat veel mannen niet echt aantrekkelijk vinden. De meeste mannen vinden het juist fijn als je hard to get speelt. Geef jezelf dus niet gelijk over aan zijn versierpogingen, maar laat hem een beetje zijn best voor je doen. Hij gaat je dan alleen nog maar interessanter vinden.