Zo doorsta je jullie eerste date

De aanloop naar een eerste date is zenuwslopend. Je moet weten wat je wel en niet kan zeggen, waar jullie afspreken, wat je aan doet en wat jullie gaan doen. Het is dus heel normaal dat je hier wat nerveus over bent. Verder heb je natuurlijk ook niet iedere dag een date met een leuke man, waarvan je hoopt dat er een klik is. Hieronder wat adviezen om jullie eerste date goed te doorstaan

Pas je outfit aan de activiteit aan

Trek niet dat ene zwarte cocktailjurkje aan als jullie maar wat gaan drinken in de kroeg. Zowel jij als hij zal zich dan niet comfortabel voelen. Zorg ervoor dat je er goed uitziet, maar houdt hierbij wel rekening met de activiteit die jullie gaan doen.

Eet een normale portie

Gaan jullie uit eten? Eet dan gewoon een normale portie en laat niet de helft op je bord liggen. Als je dit doet, denkt hij echt niet dat je slank of sexy bent. Hij denkt eerder dat je relatie met eten niet normaal is. Mannen vinden het aantrekkelijk als een vrouw geniet van een maaltijd en niet over haar gewicht loopt te zeuren.

Betaal de rekening mee

Heeft hij om de rekening gevraagd? Wacht dan rustig af tot deze komt en laat hem merken dat je ook wat mee wilt betalen door je portemonnee te pakken. Stop deze weer in je tas als hij duidelijk maakt dat hij betaalt. Leg de helft bij als hij dit niet doet.

Toon gezonde interesse

Toon een gezonde interesse in zijn verhaal, maar maak er geen interview van. Door hem allemaal vragen te stellen, geef je hem het gevoel alsof het een verhoor is in plaats van een gezellige date. Wees open over jezelf en vertel hem wat leuke anekdotes.

Wacht het af

De meeste mannen mannen vinden het fijn om vrouwen na een eerste date vrouwen een seintje te geven. Je zult dus moeten wachten of je iets van hem hoort. Als hij je leuk vindt dan zal het contact snel volgen. Als dit niet zo is dan hoef je zelf ook geen energie aan hem te verspillen.