De tips om zo snel je ex terug te krijgen

Ben je gedumpt door je ex? Dan voelt het waarschijnlijk alsof je kapot gaat. Je hebt het gevoel alsof je in een emotionele achtbaan zit. Het ene moment ben je ontzettend kwaad, wil je vechten en hem of haar de huid volschelden, terwijl je het andere moment alleen maar in een hoekje weg wil kruipen.

Liefdesverdriet is een erg heftige emotie, waar je zo snel mogelijk van af wil komen. Als je de breuk echt niet zag aankomen, wil je waarschijnlijk nog maar een ding en dat is je ex terugkrijgen. Alleen hoe krijg je dit voor elkaar?

Leer eerst de reden van de breuk begrijpen

Kijk vanaf een afstand naar jullie relatie en wees hierbij eerlijk over jezelf en over je ex. Geef jezelf in ieder geval niet van alles de schuld. Erken ook de fouten die je ex heeft gemaakt en ga op zoek naar oplossingen. Neem hier goed de tijd voor en val je ex voorlopig niet lastig.

Leer weer om zelfvertrouwen te krijgen

Mensen met voldoende zelfvertrouwen, staan veel positiever in het leven. Waarschijnlijk heeft je zelfvertrouwen een duik opgelopen door jullie breuk. Doe hier wat aan en win het weer terug. Schrijf op een papiertje welke kwaliteiten jij hebt en lees dit elke dag. Je zult zien dat het werkt.

Leer om blij te zijn met je huidige leven

Ga elke dag na waar je dankbaar voor bent. Dit kan je werk zijn, je lieve familie, je leuke vrienden, je geweldige partner of dat geplande reisje. Als je dit doet, voel je je al direct een stuk beter.

Leer om van jezelf te houden

Leer om van jezelf te houden. Dit doe je door elke dag tegen jezelf te zeggen dat je van jezelf houdt. Denk er ook bij dat je ex heel gelukkig mag zijn als hij of zij straks weer een relatie met je heeft.

Na deze vier fasen kun je ermee beginnen om je ex terug te krijgen. Je ex ziet dan een persoon die positief veranderd is. Iets waar hij of zij weinig weerstand aan zal kunnen bieden.

Het terugwinnen van je ex kost tijd, moeite en geduld. Houdt ook in je achterhoofd dat het misschien niet lukt en dat het ook niet altijd de juiste keuze is. Zo kan het zijn dat het beter voor je is om uit te kijken naar een nieuwe liefde.