Heb je een onenightstand gehad? Dan kan je de morgen erna een enorme ‘kater’ hebben. Toch hoeft dit niet altijd zo te zijn. Je kunt ook een aantal trucjes toepassen om goed uit elkaar te gaan. Met deze trucjes maak je van die vreselijke ‘morning-after’ toch een succes.

Schaam je er niet voor

Schaam je niet voor je onenightstand. Je bent weer een ervaring rijker. Vraag jezelf dus niet af of je wel goed genoeg was in bed. Het is gewoon gebeurd. Als je er niet zo van hebt genoten dan weet je in ieder geval dat een onenightstand niets voor jou is of dat het de volgende keer beter moet.

Vertel hem niets over jouw spijtgevoelens

Heb je spijt van je flirt? Belast hem dan niet met spijtgevoelens. Je was er zelf bij en bent dus zelf verantwoordelijk voor je actie.

Gedraag je niet als een braaf meisje

Toen de volgende ochtend geen berouw en vertel hem ook niet dat je dit nog nooit eerder hebt gedaan. Hij zal je niet geloven. Onthoudt dat je jezelf tegenover hem niet hoeft te verantwoorden.

Blijf niet plakken

Vind je hem echt leuk? Blijf dan niet plakken als je bij hem bent blijven slapen. Stel je onafhankelijk op en wijzig je plannen voor de dag niet. Doe dit alleen als hij je vraagt of je bij hem wilt blijven.

Maak je snel uit de voeten

Vind je hem toch niet zo leuk? Zorg er dan voor dat je snel weg bent en laat geen telefoonnummer achter. Zo geef je hem geen valse hoop. Is hij bij jou blijven slapen? Geef hem dan hints dat het tijd voor hem is om weg te gaan. Ga douchen, bel met een vriendin of kijk een paar keer op de klok.

Neem afscheid van elkaar

Verdwijn niet stilletjes, maar neem afscheid van hem. Dit is wel zo beleefd. Jullie kunnen dan ook nog even over de afgelopen nacht praten. Zo kom je erachter hoe hij tegen de vluggertje aankijkt. Je weet dan ook of hij meer wil of niet. Zo hoef je niet te wachten op een berichtje of telefoontje dat hij je nooit zal sturen.