Ben jij een vrouwelijke player?

De term player koppel je waarschijnlijk aan een man, maar wist je dat er ook vrouwelijke players bestaan? De tijd dat mannen alleen maar happy waren met een single leven is inmiddels voorbij, vrouwen kunnen er namelijk ook wat van. Er lopen dan ook genoeg vrouwelijke ‘players’ rond. Misschien ben je er zelf wel eentje! Check de punten in dit artikel.

Je houdt notities bij

Je houdt bij wat je tegen welke man hebt gezegd tijdens 1 van je vele relaties. Dit helpt je om orde en overzicht te scheppen. Je kunt zo ook sneller bepalen welke man je nog eens wilt zien.

Bijnamen

Je dates hebben bijnamen, zodat je niet kunt vergeten waar je ze van kent. Kijk maar eens in je mobieltje. Als je door de namenlijst scrollt dan zie je bijnamen, zoals Joris-sportschool, Sergio-verjaardagsfeest vriendin, Daniel-90’s party, Jim-supermarkt, enz.

Unieke date-outfits

Voor elk type date heb je wel een speciaal setje. Zo maak jij altijd indruk. Zo heb je een jurkje in de kast hangen voor een diner date, een sexy rokje voor een cocktaildate of een casual, maar uitdagende outfit voor een lunch date. Jij bent dus altijd klaar om op date te gaan.

Altijd je tandenborstel en kauwgum mee

Jij hebt altijd een extra tandenborstel en een tube tandpasta bij je. Zo heb je er eentje in je kast of laatje op je werk liggen. Ook zit er standaard een pakje kauwgum in je tas. Jij hoeft je dus nooit druk te maken of je uit je mond stinkt en kan na je werk gelijk je nieuwe vlam ontmoeten.

Altijd goed verzorgt, geknipt en geschoren

Je zorgt er altijd voor dat je haar goed zit en dat je geschoren bent. Ook heb je altijd een nieuw lakje op je nagels. Je zorgt dus altijd dat je er perfect uit ziet. Je weet tenslotte nooit wat er op een dag kan gebeuren.