Na een paar keer daten

Heb je al een paar keer gedate met een leuke man of hebben jullie al met elkaar geslapen, dan kom je ongetwijfeld een keer op een punt dat de vraag “meent hij het serieus?” opdringt. Uit jullie dates en chat berichten kun je dit namelijk niet echt duidelijk maken. Het is dus tijd om hier achter te komen, voordat je helemaal verliefd op hem wordt. Er zijn een aantal punten waaraan je kunt merken dat hij in is voor een relatie met je.

Niet Serieus

Hij is in ieder geval niet serieus met je, als hij ook met andere vrouwen blijft daten of als hij nog midden in een relatie zit. Ook wanneer hij nog steeds over zijn ex blijft praten, zit het niet goed. Je bent dan slechts een soort van tussendoortje.

Hij zoekt je steeds op

Wanneer hij in is voor een relatie met je, dan zoekt hij je zo vaak mogelijk op. Hij wil vaker met je afspreken, dan een keer per week. Hij wil je dus zoveel mogelijk zien.

Hij zoekt steeds contact met je

Als hij je ziet zitten, dan belt, mailt of sms’t hij veel. Vaak meerdere keren per dag. Ook stuurt hij je lieve chatberichtjes.

Hij luistert naar je en toont belangstelling

Hij heeft belangstelling voor wat je doet, zoals je werk en je hobby’s en hij houdt rekening met je. Ook in bed neemt hij de tijd voor je. Hij wil meer dan alleen seks en praat, lacht en praat met je.

Zijn huis en zijn vrienden

Hij neemt je mee naar zijn huis en je mag je spullen hier ook laten staan. Ook weten zijn vrienden en zijn ouders dat jullie aan het daten zijn of een relatie hebben. Verder gaat hij ook minder vaak met zijn vrienden uit, want hij wil liever bij jou zijn.

Hij is besluiteloos

Ben je verliefd op een leuke man, maar weet je niet of hij jou nou wel ziet zitten? Dan wil je hier natuurlijk zo snel mogelijk achter komen! Het feit dat het net lijkt alsof hij niet geïnteresseerd in je is, kan ook een andere reden hebben. Het kan namelijk ook zo zijn dat hij verlegen is of de eerste stap niet durft te zetten. Je komt op een aantal manier achter of hij je leuk vindt.

Laat het hem merken

Vertel hem dat je het gezellig met hem vindt en graag bij hem bent. Laat hem dus gewoon weten dat je graag met hem praat, wandelt, uitgaat of een film kijkt. Door dit tegen hem te zeggen laat je hem weten dat jij geen twijfels hebt.

Praat met zijn vrienden

Laat het via zijn vrienden of vriendinnen weten dat je interesse in hem hebt. Wellicht komt de boodschap dan wel aan.

Maak hem jaloers. Maak hem op een subtiele wijze jaloers. Overdrijf dus niet en ga niet voor zijn neus staan flirten met een ander. Praat net even iets langer met zijn vrienden of andere mannen. Door hem een beetje jaloers te maken, laat je hem weten dat hij het wel kan vergeten als hij niet snel in actie komt.

Vertel het hem gewoon. Vertel hem gewoon dat je hem leuk vindt en interesse in hem hebt. Hiervoor is wel wat moed nodig, maar misschien is het de enige manier. Vraag hem dan ook waarom hij zo weinig werk van je maakt. Het vergt wat durf om het hem te vragen, maar zo weet je wel gelijk waar je aan toe bent.