Vreemdgaan

Je beste vriend is ontzettend gelukkig in zijn relatie, maar je vermoedt of hebt ontdekt dat zij vreemd gaat. Wat doe je dan?

Denk eerst na

Denk eerst goed na, voordat je het hem vertelt. Het ligt ook aan de manier waarop je erachter bent gekomen. Heb je haar zien zoenen met een ander of heb je het gehoord van iemand anders? Als het slechts om geruchten gaat, dan kan je beter eerst bij jezelf te rade gaan of het wel echt waar is.

Wat heb je gezien?

Analyseer eerst goed wat je hebt gezien. Heb je haar alleen in het gezelschap van een andere man gezien of was ze hier ook mee aan het zoenen? Het kan namelijk ook zo zijn, dat ze gewoon een gezellig avondje uit was met een vriend of familielid

Heeft zij jou gezien

Weet zij dat je haar hebt betrapt of niet? Dit is namelijk belangrijk. Als ze gewoon met je praatte, dan is er natuurlijk niets aan de hand. Waarschijnlijk was ze gewoon met een collega, vriend of familielid op stap. Deed ze nogal vaag of ontweek ze je, dan speelt er wellicht meer.

Vertel het hem

Weet je haast zeker dat ze vreemdgaat, dan moet je het je vriend vertellen. Doe dit op een kalme en volwassen manier. Vertel het hem thuis en niet in een openbare gelegenheid.